Home
Menu
Zoeken Annuleer

Ouderraad                 


De Schakel vindt betrokkenheid van ouders zeer belangrijk. Geen school kan zonder de hulp van ouders. Heel veel activiteiten zouden anders niet door kunnen gaan. De ouderraad, die bestaat uit een groep enthousiaste ouders, heeft hierin een belangrijke taak. Zij zorgen er mede voor, dat er zoveel georganiseerd kan worden op De Schakel.
Een keer in de twee maanden wordt er een vergadering gehouden. Tijdens deze vergaderingen worden activiteiten besproken en thema’s bedacht. Zo wordt geprobeerd een optimale samenwerking tot stand te brengen tussen ouderraad en schoolteam. Elk project of andere activiteit kent z’n eigen organisatiegroep. Zo proberen we samen met de ouders elk project en elke activiteit optimaal te laten zijn voor de leerlingen.
Niet alleen met projecten krijgen we steun van de ouderraad, maar ook tijdens speciale gelegenheden staan deze ouders klaar. Bijvoorbeeld tijdens het Sinterklaasfeest, de kerstviering, paaslunch en koningsdag. Elke keer zorgen de ouders voor de perfecte organisatie van allerlei activiteiten en belangrijke zaken.

Nog een functie van de OR is het organiseren van bepaalde acties om geld in te zamelen voor de school. Dit geld wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld handenarbeidmaterialen, buitenspelmateriaal of andere noodzakelijke zaken.
U kunt zien dat wij, als school, niet zonder deze ouders kunnen. Zij doen zoveel voor school, dat het voor onze leerlingen elke keer weer ontzettend leuk is om te starten met een nieuw project. Niet alleen is dat leuk voor de leerlingen. Ook de leerkrachten zijn erg blij met de helpende hand die de OR. hen biedt.
Zo wordt geprobeerd om op alle mogelijke manieren het onderwijs voor de leerlingen leuk, spannend, afwisselend, actueel en leerzaam te houden.

Onze ouderraad bestaat uit de volgende ouders:
Marcel Oberink (voorzitter), Tamara Dibbets (penningmeester), Susan Roerdink, Nicole Rikkers, Marije Dibbets, Annemiek te Loo, Petra Grooters, Ralph Ridderhof en Eline Beskers.

Vanuit het team ondersteunt Renate Hoijtink de ouderraad.